موسسه خیریه توانبخشی دختران بی سرپرست و کم توان ذهنی
 هـمـــدم فتـح المـبین
www.Hamdam.org
انتخاب زبان: انگلیسی     0
امروز: جمعه ۱۴۰۳ سي و يکم فروردين

مامان و معنی زندگی
 
 وین د.یالوم در ژوئن1931 در واشنگتن دی سی به دنیا آمده‌است. یالوم به زیبایی می‌تواند بر خلاف اغلب روان‌درمانگران دیگر از تجریبات خود داستان‌های تخصصی روان درمانی بنویسد. یالوم که در میان تمام درمانگران و پژوهشگران روانشناسی شخصیتی محبوب دارد در دانشگاه استنفورد الگوی "روانشناسی هستی گرا یا اگزیستانسیال"را پایه‌گذاری کرد. شهرت نویسندگی وی به تالیف رمان‌های روان شناختی به ویژه رمان مشهور "وقتی نیچه گریست" برمی‌گردد. 
کتاب "مامان و معنی زندگی" از کتب علمی است که برای فهم عامه مردم تنظیم شده است. دکتر اروین د.یالوم در این کتاب با تحریری زیبا تجربیات بالینی و روان درمانی خود را در قالب شش داستان با موقعیتی متفاوت روایت می‌کند که عامه مردم با برخی مشکلات روحی، اصطلاحات تخصصی و راهکارهایی برای مقابله با آنها با شیوه ای جذاب آشنا می شوند.
برای معرفی بیشتر این کتاب، بهتر است خلاصه‌ی داستان هایش را باهم بخوانیم:
داستان اول: مامان و معنی زندگی
این داستان روایتی واقعی از گفتگوی فرزندی است با مادر خود که مدت هاست او را از دست داده. رفتار این کودک در زندگی مورد قبول مادر نبوده‌است و خاطرات متعارضی را بیاد می‌آورد. این چالش  بیانگر تاثیر ارتباط مادر و فرزند در رشد شخصیت افراد است.
داستان دوم: همنشینی با پائولا 
این داستان در ستایش زنی به نام پائولا است که بیماری سرطان دارد و با روحیه ای بالا همراه با گروه درمانی به یاری و امید رساندن به  کسانی می‌شتابد که به دلیل بیماری های جسمی و سرطانی در آستانه‌ی خداحافظی با زندگی هستند. در واقع این داستان را می‌توان تاریخچه ای از شکل گیری نخستین گروه درمانی بیماران سرطانی از تجربیات واقعی دکتر یالوم دانست.
داستان سوم: تسکین از نوع جنوبی
داستان در مورد بیمارانی با مشکل حاد روانی روایت می شود که در بیمارستان بستری هستند و از بیماری رنج می برند. بیماران در این داستان با کمک دکترباهم آشنا می‌شوند و جنبه های مثبت فردی و جسمی خود را بیان می‌کنند و در مجموع سعی می‌شود احساسی بهتر و ارزش هایی والاتر به بیماران هدیه شود.
داستان چهارم: هفت درس پیشرفته در درمان سلوک
این داستان بر اساس واقعیت نوشته شده ودر ارتباط با مبحث روانشناسی سوگواری است. ایرن تلاش می‌کند با مرگ همسر و نزدیکانش کنار بیاید و پس از طی گذراندن جلساتی در هفت بخش راهکارهایی برای درمان سوگواری و مواجه شدن با مرگ نزدیکان و لزوم ادامه زندگی بدون آن ها مطرح می‌شود.
داستان پنجم: رویارویی دو جانبه
این داستان تخیلی که درونمایه ای آمیخته به طنز دارد، روایت زنی است که در کودکی از موضوع "رازداری" آسیب دیده است و در جلسات مشاوره ای خود با روان‌درمانگرش متوجه صدای ضبط شده‌ی خود می‌شود  و بر حسب اتفاق، به مایه انتقادی و احساس واقعی درمان‌گر نسبت به خود(بیمار) پی می‌برد و به این ترتیب مسایل روشن‌تر می‌شود.
داستان ششم: طلسم گربه مجار
شاید باور این داستان برای خواننده که در این کتاب چندین داستان واقعی خوانده، کمی سخت باشد. داستان طلسم گربه مجار، روایت بیمارانی است که سعی در متوقف کردن درمان خود دارند و دکتر به دنبال علت آن با داستانی کاملا تخیلی درباره توهمات دختری روبرو می‌شود که تصور می کند ازدواج او و نسل های قبل از او در خانواده اش توسط گربه ای طلسم شده و درمانگر طی جلسات مختلف در پی حل این مشکل است. 
تاريخ:  ۱۳۹۵/۵/۲۰ به اشتراک گذاشتن این خبر :    
 


معرفی این خبر به دوستان


نظرات
نقدی موجود نیست
نظر شما

امتياز کاربران 0 از 5

 
آدرس پستی : مشهد ، بلوار خیام شمالی ، خیابان عبدالمطلب ، عبدالمطلب 58

تلفن: 31732 (051)


تلفنخانه : 37111764 - 37111755 (051)
تلفن مستقیم مدیریت : 2 - 37112111 (051)
تلفن مستقیم معاونت : 14-37112113 (051)
پاسخگوی شبانه روزی: 6262 125 0935
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به موسسه خیریه دختران کم توان ذهنی و بی سرپرست همدم می باشد.

www.hamdam.org