موسسه خیریه توانبخشی دختران بی سرپرست و کم توان ذهنی
 هـمـــدم فتـح المـبین
www.Hamdam.org
انتخاب زبان: انگلیسی     0
امروز: سه شنبه ۱۴۰۳ چهارم ارديبهشت

همدمی‌ها، در هم‌آیی تئاتر آیینی، «معرکه‌ی عشق» بپا کردند
 
آیین اختتامیه‌ی نخستین هم‌آیی استانی تئاتر آیینی-مذهبی ویژه‌ی معلولین خراسان رضوی،  با تقدیر ویژه از عوامل گروه تئاتر همدم(معرکه در معرکه)، در سالن اجتماعات موسسه‌ی توانبخشی همدم در مشهد برگزار شد. 
به گزارش روابط عمومی موسسه‌ی خیریه‌ی همدم(فتح‌المبین)، در آغاز این مراسم که با استقبال و هیجان گروه‌های شرکت کننده و حضور چندتن از اساتید کشوری تئاتر و نیز مسئولین بهزیستی استان و خانم دکتر زهرا حجت(مدیرعامل همدم)، برگزار شد، دکتر حمیدرضا پوریوسف (مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی) گفت: هنر از طریق ایجاد هم‌حسی و همبودی در جامعه‌ی هدف بهزیستی، باعث بهبود روابط اجتماعی شده و منجر به توانمندی فرهنگی اجتماعی مددجویان خواهد گردید.
وی حضور معلولین در رشته‌ی هنری تئاتر را باعث هویت‌بخشی فرهنگی در آنان ذکر کرد و گفت: هویت‌بخشی دینی و ملی که در این آیین‌ها تجلی می‌یابد می‌تواند زمینه‌ی حضور فعال معلولین در جامعه را فراهم سازد.
وی افزود: هنر دینی و نمایش آیینی نیز به سبب وجود جایگاه دینی استان خراسان رضوی، از اهمیت ویژه‌ای در این خطه برخوردار است و این استان، از اقطاب هنر و نمایش دینی در سطح کشور به حساب می‌آید.
پوریوسف تأکید کرد: هیجانات گروهی و همبودی اجتماعی، حتی اگر مانند این جشنواره، ظاهر سوگوارانه داشته باشد به جهت احساس هویت‌بخشی در معلولین، اثر همان هیجانات شادمانه را بر وی دارا می‌باشد.
معاون توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: هنر راهی برای بیان اعتراضات و دردهای درونی معلولین نسبت به جامعه، مردم و مسؤولین است.
مسعود فیروزی افزود: شاید اگر این اعتراضات و انتقادات در شرایط عادی و در شکل معمول مطرح شود واکنش منفی مسؤولان و دوایر اجرایی را به دنبال داشته باشد اما ساختار هنری، جایگاه وسیع‌تر و مطمئن‌تری برای بیان مشکلات و انتقادات معلولین فراهم می‌آورد بدون اینکه عوارضی به دنبال داشته باشد.
وی همچنین به بعد دینی جشنواره‌ی نمایش آیینی مذهبی معلولین اشاره کرد و گفت: از بعد اعتقادی و دینی نیز، اینکه معلولین از طریق هنر به اعتقادات خود متصل شده و از ائمه و اهل بیت علیهم السلام برای حل مشکلات‌شان کمک می‌گیرند تأثیر بسیار زیادی در بهبود روانی آنان دارد.
 در ادامه، رئیس هیأت داوران جشنواره‌ی تئاتر آیینی مذهبی معلولین خراسان رضوی نیز گفت: به جهت اینکه این جشنواره، اولین تلاش معلولین عزیز در زمینه‌ی نمایش آیینی بود، بالطبع دچار ضعف‌هایی می‌باشد که در جشنواره‌های آتی، مرتفع خواهد شد.
علی روحی افزود: تلاش بهزیستی و گروه‌های هنری استان برای جلب و جذب معلولین به گروه‌های تئاتر و نمایش، ستودنی است و امیدواریم این تلاش به شکل گسترده‌تری در سال‌های آینده ادامه یابد.
شایان ذکر است اولین جشنواره تئاتر آیینی مذهبی معلولین استان خراسان رضوی با عنوان «سوگواره» از 22 تا 24 آبان‌ماه جاری با حضور 9 گروه هنری از چهار شهر مشهد، نیشابور، سبزوار و کاشمر در مشهد برگزار گردید.
 در پایان مراسم، دبیر جشنواره اسامی برگزیدگان وبرندگان جشنواره را اعلام کرد که نمایش  «معرکه در معرکه» یا «معرکه‌ی عشق» با هنرنمایی جمعی از همیاران و فرزندان همدم، از جمله آثاری بود که بیشترین جوایز را به خود اختصاص داد. از جمله؛ 
امیر طوسی به خاطر بازی در این نمایش، بازیگر برگزیده‌ی  جشنواره و موفق به دریافت تندیس جشنواره به همراه جایزه نقدی شد.
علیرضاترابی، به خاطر بازی در نمایش «معرکه‌ی عشق» لوح تقدیر به همراه جایزه نقدی. 
محمود فلاحی بازیگر این نمایش، لوح تقدیر به همراه جایزه نقدی. 
مهتاب ال عباسیان بخاطر بازی در نمایش معرکه‌ی عشق لوح تقدیر همراه با جایزه نقدی. 
جواد غفوری‌منش در دوبخش نویسندگی وکارگردانی نمایش «معرکه‌ی عشق» ، موفق به دریافت تقدیر همراه تندیس و جایزه نقدی شد که جایزه‌ی نقدی خود را به زلزله‌زدگان غرب کشور تقدیم کرد.
همچنین از طرف هیات داوران و محمد ناصری دبیر«جشنواره‌ی ایثار»، نمایش معرکه در معرکه به این جشنواره که اردیبهشت ماه سال آینده در شهرستان کاشمر بر گزار می‌شود، دعوت شد.
تاريخ:  ۱۳۹۶/۸/۲۵ به اشتراک گذاشتن این خبر :    
 


معرفی این خبر به دوستان


نظرات
نقدی موجود نیست
نظر شما

امتياز کاربران 0 از 5

 
آدرس پستی : مشهد ، بلوار خیام شمالی ، خیابان عبدالمطلب ، عبدالمطلب 58

تلفن: 31732 (051)


تلفنخانه : 37111764 - 37111755 (051)
تلفن مستقیم مدیریت : 2 - 37112111 (051)
تلفن مستقیم معاونت : 14-37112113 (051)
پاسخگوی شبانه روزی: 6262 125 0935
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به موسسه خیریه دختران کم توان ذهنی و بی سرپرست همدم می باشد.

www.hamdam.org