موسسه خیریه توانبخشی دختران بی سرپرست و کم توان ذهنی
 هـمـــدم فتـح المـبین
www.Hamdam.org
انتخاب زبان: انگلیسی     0
امروز: يكشنبه ۱۴۰۳ دوم دي

دکتر رحیم‌پور ازغدی در همدم؛
 
خدمت به معلولین جامعه، یک وظیفه‌ی دینی است
دکتر حسن رحیم‌پور ازغدی استاد مطالعات دینی و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی کشورمان، پس از دیداری چند ساعته از همدم که محمدجواد استادی (رئیس اداره‌ی فرهنگ و ارشاد اسلامی مشهد) نیز ایشان را همراهی می‌کرد، با اشاره به روایتی از امام رضا(ع)گفت: «شهر دینی، شهری است که در آن الام و مصیبت افراد یتیم و بی‌سرپرست توسط اهالی شهر رفع و رجوع شود و این کار به عنوان یک وظیفه‌ی دینی برای آحاد جامعه تعریف شده باشد».
به گزارش روابط عمومی موسسه‌ی خیریه‌ی همدم، دکتر حسن رحیم پورازغدی استاد برجسته و خطیب معروف کشورمان، روز چهارشنبه 14 آذر 1397 ضمن دیداری صمیمانه با خادمین و فرزندان این موسسه‌ی خیریه، از کارگاه‌ها و نمایشگاه عکس برپا شده در نگارخانه‌ی موسسه دیدن کرد و با فعالیتهای گسترده‌ی همدم آشنا شد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی کشورمان در پایان این بازدید درسخنانی کوتاه که با مستنداتی از آیات قرآن و روایات پیامبراکرم(ص) و ائمه اطهار همراه بود، اهمیت سرپرستی افراد بی‌سرپرست و محتاج جامعه را یادآور شد و گفت: «قرآن کریم نجات یک انسان را نجات کل جامعه می‌داند و این یعنی اینکه هرکدام از این بچه‌ها اگر از لحاظ روحی و جسمی در آرامش باشند و لبخند رضایت روی صورتشان بنشیند وهمچنین دارای تغذیه و بهداشت مناسبی باشند، مثل آن است که به هفت میلیارد انسان کره‌ی زمین خدمت شده باشد».
وی با اشاره به لزوم آشنایی بیشتر مردم مشهد و زائرین امام رضا(ع) با افکار آن حضرت در مورد خدمت‌رسانی به محرومین جامعه افزود: «منطق کمک به افراد محروم جامعه خصوصا بچه‌های معلول و بی‌سرپرست، جزو دستورات اکید بزرگان دینی ما خصوصا امام رضا(ع) است. ایشان خدمت به اینگونه افراد را یک وظیفه‌ی دینی مهم می‌دانند نه یک مستحب دینی. برای تاکید این نظریه هم جالب است بدانید در زمان ایشان یکی از مشخصات اصلی شیعه‌ی اهل بیت(ع)، سرپرستی بچه‌های بی سرپرست و معلول جامعه بود تا جایی که زائرین خراسانی که جهت زیارت خانه‌ی خدا و دیدار با امام هشتم (ع) به شهر مدینه مشرف شده بودند به دلیل رعایت نکردن اصل مراقبت از معلولین جامعه‌ی محل زندگی‌شان، مورد تفقد آن امام همام قرار نگرفتند و ایشان دلیل بی‌مهری‌اش را نسبت به زائرین خراسانی اینگونه بیان فرمودند: «من شنیده‌ام در شهر شما (توس) افرادی بی‌سرپرست و محتاج روزگارشان را با مصیبت می‌گذرانند و این نشانه‌ی شهر دینی و اسلامی نیست؛ به دیارتان برگردید و بدانید محبت و عشق ما، در خدمت به افراد محروم و معلول و بی‌سرپرست شهر خودتان نهفته است.»
این متفکر دینی پس از دیدار با بچه‌های هنرمند کارگاه‌های همدم گفت: «تا زمانی که در کارگاه بچه‌ها حضور پیدا نکرده بودم باورم نمی‌شد این همه ظرافت و توانایی محصول دست آنها باشد؛ کاملا مشخص است خادمین همدم بدون ریا مشغول خدمت به توان‌یابان موسسه هستند و از دیدگاه قرآنی این کار جزو بالاترین عبادتهاست. وقتی می‌ببینیم بچه‌های به ظاهر ناتوان تبدیل به نیروی کار و مظهر اراده شده‌اند باید بدانیم این اتفاق مبارک و احیای یک انسان به خودی خود بوجود نیامده است، بلکه محصول معجزه‌ی خدمت صادقانه را می‌بینیم که مسلما کمک و یاوری و همکاری همه‌ی ساکنین این شهر مقدس را می‌طلبد تا ادامه‌ی این کار زیبا را در سال‌های آینده نیز مشاهده کنیم. من امیدوارم خداوند متعال به خادمین و خیرین عزیزی که در این راه قدم بر‌می‌دارند توفیق بیشتری عنایت فرماید».
او پس از این دیدار، با حضور در نگارخانه‌ی موسسه و بازدید از آثار به نمایش درآمده در پنجمین اکسپوی همدم گفت: «این نمایشگاه ارزشمند که عوایدش صرف بچه‌های همین موسسه می‌شود، نماد خدمت هنر متعالی به فرزندان بی‌سرپرست ایران، در روزگار ماست».
 
 
تاريخ:  ۱۳۹۷/۹/۱۶ به اشتراک گذاشتن این خبر :    
 


معرفی این خبر به دوستان


نظرات
نقدی موجود نیست
نظر شما

امتياز کاربران 0 از 5

 
آدرس پستی : مشهد ، بلوار خیام شمالی ، خیابان عبدالمطلب ، عبدالمطلب 58

تلفن: 31732 (051)


تلفنخانه : 37111764 - 37111755 (051)
تلفن مستقیم مدیریت : 2 - 37112111 (051)
تلفن مستقیم معاونت : 14-37112113 (051)
پاسخگوی شبانه روزی: 6262 125 0935
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به موسسه خیریه دختران کم توان ذهنی و بی سرپرست همدم می باشد.

www.hamdam.org