اهالی همدم با لوگوهایی از جنس کاغذ، روز و هفتهی خبرنگار را گرامی داشتند.
به گزارش روابط عمومی موسسهی خیریهی همدم فتحالمبین، مدیر عامل، مدیر روابط عمومی و یک نفر از دختران موسسه به نمایندگی از اهالی این خانه و با حضور در دفتر روزنامههای فعال مشهدی، روز خبرنگار را به آنها تبریک گفتند و از یکسال همدلی و همدمیشان با فرزندان همدم تشکر کردند.
در این دیدارها که به دلیل همزمانی روزخبرنگار با عاشورای حسینی با تاخیر و با حضور اهالی این خانه در دفتر تحریریهی روزنامهی خراسان آغاز شد، «سید علی علوی» سر دبیر این روزنامه ضمن تقدیر از این اقدام فرهنگی گفت: «همدم توانسته است ارتباط درستی با رسانه برقرار کند که میبایست قدردان آن بود. بدیهی است که تلاشهای مستمر فرزندان موسسه باید در اولین فرصت و بهخوبی منتشر شود. ضمنا، اصحاب رسانه نسبت به پیگیری مشکلات معیشتی و درمان روحی – روانی 400 دختر بیسرپرست همدم وظایف مهمی به عهده دارند و ما در خراسان سعی میکنیم وظیفهی خود را دراین خصوص بهدرستی انجام دهیم.»
در این دیدار خانم دکتر حجت (مدیر عامل همدم) نیز ضمن تبریک روز خبرنگار گفت: «این روزها ما همهی تلاشمان را میکنیم تا با ورود موج هفتم کرونا، شرایط را برای دختران همدم پایدار نگهداریم، بچهها دوز چهارم واکسن را هم زده اند و شکر خدا حال خوبی دارند. اما به لحاظ اقتصادی همانطور که همهی خانواده ها در مضیقه هستند، ما هم با 400 فرزندی که داریم این تنگنا را حس میکنیم و برای تسهیل آن در تلاش هستیم. وی ادامه داد: معضل اصلی ما اکنون تامین داروهای بچه هاست که در برخی موارد به ویژه در حوزه اعصاب و روان داروها با هیچ قیمتی پیدا نمیشوند و تحریم ها نیز در این زمینه تاثیر داشته، خودمان را به زمین و آسمان میزنیم تا بتوانیم به طریقی این داروها را تهیه کنیم، از طریق دانشگاه علوم پزشکی و معاونت غذا و دارو اقدام کردیم و آنها هم همکاری خوبی داشتند، اما دارو اصلا وجود ندارد. 90 درصد دختران ما داروی اعصاب و روان استفاده میکنند اما امروز علاوه بر این که خیلی از این داروها از تعرفه بیمه خارج شده اند و گرانتر هستند، بلکه اصلا وجود ندارند، ما هم مجبور هستیم با این شرایط بسازیم.»
دفتر سردبیر «روزنامهی قدس» مسیر بعدی اهالی همدم بود. «ندا» که به نمایندگی از دختران موسسهی خیریهی همدم در دفتر هادی فیاضی (سردبیر قدس)، حاضر شده بود ابتدا دکلمهای خواند و گفت: « دلم خیلی گرفته، یادمه اون روزها بعضی وقتها حوصله نداشتم و وقتی بهمون میگفتن که بازدید داریم، غُر میزدم و میگفتم ای بابا! اصلا چرا باید بیان به دیدن ما؟ مگه بچههایی که توی این دنیا هیچکسی رو ندارن دیدنی هستن؟... تا این که یک روز کرونا اومد به شهرمون و همه چیز عوض شد و یک دفعه متوجه شدم نه پدر دارم، نه مادر و نه هیچ کس دیگه ای رو. روزها در تنهایی گذشت و تازه فهمیدم که چقدر دلم برای بازدیدها تنگ شده، چقدر مردم مهربون بودن و من قدر نمی دونستم، دلم برای نگاه مهربون شما خیلی تنگ شده، نگاهی که از پشت ماسک ها خیلی قشنگ تره، حالا هر شب دعا می کنم خدایا کرونا هر چه زودتر بره تا دوباره بازدیدها شروع بشه ... » و آقای فیاضی نیز گفت: «شما بهترین میهمانان امروز روزنامهی قدس بودید ک فضای تحریریه را معطر کردید. ما سعی میکنیم خبرهای خیرخواهانهی مردم نیکوکار و همدمدوست کشورمان و همینطور موفقیتهای بچههای همدم را به گوش مردم برسانیم و امیدواریم همیشه خوشخبر باشیم.»
تحریریهی روزنامهی صبح امروز و صمیمیت خاصی که سالهاست از خبرنگاران آن مجموعه میشناسیم، مقصد بعدی نمایندگان همدم بود. حسین رفیعی (مدیر مسئول) پس از خیرمقدم به اهالی این خانه گفت: «دوستی ما با خیریهی همدم و بچههای توانمندش افتخار بزرگی است که خداوند را بابت آن سپاسگزاریم. از تمام توانمان برای پوشش خبرهای همدم دریغ نمیکنیم و امیدواریم سالهای سال این دوستی دوطرفه پابرجا باشد.»
خانم دکتر حجت نیز تاکید کرد: «خبرنگاران روزنامهی صبح امروز بسیار صمیمی و خودمانی و در عین حال باتجربه و وارد به اصول خبرنگاری هستند. آنها هرزمان که روابط عمومی همدم نیاز به همراهی و خبررسانی داشته است دریغ نکرده و پای کار حاضر شدهاند. این اقدام شایستهی آنها نزد خداوند منان بیاجر و مزد نخواهد بود.»
رونامهی شهرآرا و محیط باصفای تحریریهی آن، آخرین ایستگاه گرامیداشت روز خبرنگار بود. «ندا» در جمع خبرنگاران شهرآرا هم دکلمهی خودش را اجرا کرد و مورد تشویق خبرنگاران بخشهای مختلف این روزنامه قرار گرفت.
سید میثم موسوی مهر (مدیر عامل روزنامهی شهرآرا) پس از شنیدن دکلمهی ندا گفت: «بچههای همدم هر کدامشان به نوبهی خود هنرمند و توانمند هستند، حضور آنها در جمع بچههای شهرآرا، آرامشدهنده است که از این بابت از آنها سپاسگزاریم.»
وی پس از استماع صحبتهای خانم دکتر حجت پیرامون نیازهای ضروری موسسه در جهت نگهداری بهتر و بهروز موسسه گفت: «ما در روزنامهی شهرآرا صدای مردمی هستیم که همواره مهربانی و دستگیری از نیازمندان و یتیمان افتخار آنهاست. امیدواریم آنها و البته مسئولین نهادهای مختلف دولتی و خصوصی بیش از پیش هوای 400 دختر بیسرپرست همدم را داشته باشند.»
یادآور میشود نمایندگان همدم به نیابت از دختران هنرمند کارگاه ملیله کاغذی، لوگوی طراحی شدهی روزنامههای فوق را به خبرنگاران میزبانشان هدیه دادند.