موسسه خیریه توانبخشی دختران بی سرپرست و کم توان ذهنی
 هـمـــدم فتـح المـبین
www.Hamdam.org
انتخاب زبان: انگلیسی     0
امروز: سه شنبه ۱۴۰۴ پنجم شهريور

دیدار، با پزشکان همدم‌یار
 

 

در روز پزشک، فرزندان همدم، با پزشکان همیار و همدم‌دوست خود در خراسان، دیدار و از آنان تقدیر کردند.

به گزارش روابط عمومی موسسه‌ی خیریه‌ی همدم، اهالی قدرشناس و هنرمند این موسسه با اهدای گل و صنایع دستی خواهران هنرمندشان به پزشکان مهربان خراسانی، از آنها برای محبت‌ها و عنایت‌هایشان، تشکر کردند.

در ابتدای این دیدارهای ویژه، دکتر زهرا حجت (مدیرعامل همدم) و ندا (فرزند هنرمند و توانای موسسه) به رسم هر ساله به دیدار دکتر مهدی قلیان اول (معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد) رفتند.

دکتر قلیان اول، ضمن سپاس از قدرشناسی خادمین و فرزندان همدم در گرامیداشت روز پزشک گفت: «جامعه‌ی پزشکی کشورمان با صداقت و تعهد به مردم عزیز ایران‌زمین خدمت می‌کند و در هر شرایطی از این خدمات سرباز نمی‌زند. پزشکان به‌خوبی می‌دانند که کمک به موسساتی همچون همدم می‌تواند احساسات انسانی و مهربانی‌شان را تقویت کند و همواره از این منظر به خیرخواهی و خیراندیشی نگاه می‌کنند.»

ایشان ادامه داد: «از اینکه خادمین و فرزندان همدم هر سال در روز پزشک به یاد ما و همکاران عزیزمان هستند، خوشحالیم. شما وفادار و متعهد هستید و خدمات صاقانه و خداپسندانه‌ای به 400 دختر بی‌سرپرست کشورمان ارائه می‌کنید و امیدوارم ما نیز توفیق این همکاری و همیاری را همیشه داشته باشیم.»

دکتر عباسعلی زراعتی (فوق تخصص نفرولوژی) میزبان بعدی نمایندگان همدم بود. ایشان و همکاران پرتلاشش‌شان در «کلینیک دیالیز هدایت» مشهد، با مهربانی قابل توجهی در طول هر هفته پذیرای دو تن از فرزندان همدم دچار نارسایی کلیوی، می‌شوند و ساعتها به آنان خدمت می‌کنند.

در این دیدار، دکتر زهرا حجت با اهدای تابلوی ملیله کاغذی (هنر دست فرزندان موسسه) از دکتر زراعتی تشکر و اظهار کرد: «ما همواره خود را مدیون پزشکان عزیزی می‌دانیم که در کنار کادر پرتلاش درمان همدم، هوای فرزندان ما را دارند و در هر شرایطی که از آنها درخواست کمک می‌کنیم، با عطوفت و تعهد کامل پاسخگوی نیازهای موسسه هستند و ما امیدواریم سایه‌ی این عزیزان روی سر فرزندان ما ماندگار باشد.»

دکتر زراعتی نیز ضمن تشکر از خادمین همدم، گفت: «ما و همکاران‌مان افتخار می‌کنیم که در طول هفته زینب و زهرا را در کنار خودمان می‌بینیم و به‌آنها خدمات پزشکی در زمینه‌ی دیالیز ارائه می‌کنیم. ما تمام تلاشمان را به‌کار می‌بندیم تا با کمک خیرین عزیز، امکان پیوند کلیه‌ی اهدایی برای این عزیزان فراهم کنیم و امیدوارم تمام خیرینی که از موضوع زهرا و زینت خبر دارند، به ‌ما در این زمینه کمک کنند.»

در ادامه‌ی این تقدیرها، اهالی همدم با گل و شیرینی به مطب سایر پزشکان متخصص و عمومی شهر مشهد رفتند و از آنها بابت دوستی و همراهی‌شان تشکر کردند.

 
 
 
 
 
تاريخ:  ۱۴۰۴/۶/۵ به اشتراک گذاشتن این خبر :    
 


معرفی این خبر به دوستان


نظرات
نقدی موجود نیست
نظر شما

امتياز کاربران 0 از 5

 
آدرس پستی : مشهد ، بلوار خیام شمالی ، خیابان عبدالمطلب ، عبدالمطلب 58

تلفن: 31732 (051)


تلفنخانه : 37111764 - 37111755 (051)
تلفن مستقیم مدیریت : 2 - 37112111 (051)
تلفن مستقیم معاونت : 14-37112113 (051)
پاسخگوی شبانه روزی: 6262 125 0935
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به موسسه خیریه دختران کم توان ذهنی و بی سرپرست همدم می باشد.

www.hamdam.org