موسسه خیریه توانبخشی دختران بی سرپرست و کم توان ذهنی
 هـمـــدم فتـح المـبین
www.Hamdam.org
انتخاب زبان: انگلیسی     0
امروز: سه شنبه بیست و هفتم مرداد 1405

یک دیدار رسانه‌ای با همدم
 

و چند ساعت همدلی و نوید همیاری

 

(گزارشی از حضور مدیرعامل موسسه‌ی فرهنگی،هنری خراسان در خیریه‌ی توانبخشی همدم)

 

در راستای تقویت همکاری و همیاری پیرامون اطلاع‌رسانی روزنامه‌نگاری خیرمدار و آشنایی بیشتر مدیران قدیمی‌ترین رسانه‌ی شرق ایران با فعالیت‌های حمایتی همدم، دکتر رضا غیاث‌آبادی (مدیرعامل موسسه‌ فرهنگی هنری خراسان) به همراه جمعی از خبرنگاران و مسئولان روزنامه خراسان، از بخش‌های مختلف این موسسه‌ی خیریه بازدید کردند.

به‌گزارش روابط عمومی موسسه‌ی خیریه‌ی توانبخشی همدم، در این بازدید چند ساعته که روز دوشنبه 26 مرداد 1405 و با هدف بررسی روند فعالیت‌های حمایتی و آشنایی با زندگی فرزندان بی‌سرپرست همدم انجام شد، میان مدیرعامل قدیمی‌ترین رسانه‌ی شرق ایران با فرزندان و خادمین همدم، پیشنهادات و تعاملات دلگرم‌کننده‌ای مطرح شد.

در ابتدای این دیدار، خانم دکتر زهرا حجت (مدیرعامل همدم)، ضمن خوش‌آمدگویی به میهمانان، به ارائه‌ی گزارش کاملی از وضعیت زندگی و تلاش خادمین و خیرین همدم برای آموزش، توانبخشی و نگهداری ۴۰۰ فرزند بی‌سرپرست این موسسه پرداخت. وی با تبیین جزئیات مربوط به سبک زندگی، نیازها و برنامه‌های حمایتی موسسه، تصویری روشن از آنچه در این خانه‌ی بزرگ در جریان است، ارائه کرد.

در ادامه، جعفر شیرازی‌نیا (مدیر داخلی موسسه همدم و از مدیران باسابقه و شناخته‌شده در حوزه‌ی بهزیستی خراسان رضوی) با نگاهی تحلیلی به سیر تحول موسسه در سالیان گذشته پرداخت. او با اشاره به تغییرات ساختاری و توسعه زیرساخت‌ها، از تلاش‌های خیرینی که در پروژه‌های ساخت‌وساز جدید و نوسازی امکانات موسسه نقش کلیدی داشته‌اند، به‌نیکی یاد کرد.

در ادامه، دکتر غیاث‌آبادی و همکاران‌شان با صرف وقت کافی و با دقت بالا، به بازدید میدانی از بخش‌های مختلف موسسه پرداختند. این بازدید شامل دیدار زینب و خواهران او در بخش سرای مهر و مشاهده‌ی دقیق شرایط خاص زندگی وابسته به‌تخت فرزندان این بخش بود. همچنین، مدیر عامل موسسه‌ی فرهنگی هنری خراسان و همراهان ایشان از کارگاه‌های مختلف حرفه‌آموزی که با هدف توانمندسازی فرزندان همدم طراحی شده‌اند، بازدید کردند تا از میزان مهارت‌آموزی و خوداتکایی آنها مطلع شوند.

در میانه‌ی این دیدار و در گفتگویی کوتاه با خبرنگار همدم،  آقای دکتر غیاث‌آبادی با تأکید بر نقش کلیدی رسانه‌ها، خاطرنشان کرد: «رسانه‌ها باید به عنوان یک پل ارتباطی استراتژیک میان موسسات خیریه، خیرخواهان و مسئولان عمل کنند.»

وی ادامه داد: «وظیفهی اصلی رسانه‌ها در قبال موسسه‌ای مانند همدم، ایجاد اعتماد بین مردم و این خیریه است. مردم باید بدانند که در قلب مشهد، موسسه‌ای صادق و شفاف وجود دارد که مسئولیت نگهداری از ۴۰۰ فرزند بی‌سرپرست را بر عهده دارد و رسانه‌ها باید با صدای شفاف و مرتب، این نیازها را به گوش مردم خیرخواه و مهربان ایران و مسئولان نهادهای دولتی برسانند.»

او ضمن اظهار رضایت از کسب نشان ملی نیکوکاری توسط همدم در میان موسسات خیریه‌ی شرق ایران گفت: « بحث شفافیت مالی و توانمندسازی فرزندان همدم باعث اعتماد مردم به این موسسه می‌شود که می‌توان آن را الگویی برای تمامی نهادهای این مدلی در ایران دانست و من از مدیران موسسات دیگر دعوت می‌کنم ضمن بازدید از همدم، مکانیسم اعتمادسازی این خیریه را مد نظرشان قرار دهند.»

در پایان این بازدید، دکتر غیاث‌آبادی ضمن قدردانی از مدیریت خانم دکتر حجت و تیم اجرایی همدم، وعده‌ داد که درآینده نزدیک شاهد همکاری بیشتر و گسترده‌تر روزنامه خراسان برای پوشش اخبار و حمایت از فعالیت‌های این موسسه توانبخشی خواهیم بود.

این بازدید که با شنیدن نوای زیبای سرودهای اجرا شده توسط فرزندان هنرمند گروه سرود همدم در کارگاه موسیقی موسسه همراه بود، با احساس گرم و رضایت خاطر میهمانان رسانه‌ای همدم به پایان رسید.

خیریه همدم، ضمن سپاس عمیق برای حضور میهمانان ارجمند خراسانی، یقین می‌داند که حضور مدیران رسانه‌های بزرگ در موسسه‌ی همدم، گامی بلند است در جهت افزایش آگاهی عمومی و حمایت بیشتر از 400 فرزند بی‌سرپرست این موسسه در استان خراسان رضوی. 

تاريخ:  1405/5/27 به اشتراک گذاشتن این خبر :    
 


معرفی این خبر به دوستان


نظرات
نقدی موجود نیست
نظر شما

امتياز کاربران 0 از 5

 
آدرس پستی : مشهد ، بلوار خیام شمالی ، خیابان عبدالمطلب ، عبدالمطلب 58
تلفنخانه : 37111764 - 37111755 (051)
تلفن مستقیم مدیریت : 2 - 37112111 (051)
تلفن مستقیم معاونت : 14-37112113 (051)
پاسخگوی شبانه روزی: 6262 125 0935
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به موسسه خیریه دختران کم توان ذهنی و بی سرپرست همدم می باشد.

www.hamdam.org