Resiliency
اضطراب یک ناراحتی دردناک ذهنی است و از ویژگیهای آن ترس و ناراحتی است که راه فرار ندارد و اضطراب، ناشی از این عوامل است. ولی تفاوتهای مشخصی با آن دارد. اضطراب معلول تحلیل است. انسان دوست ندارد رفتارش مورد آزمایش قرار گیرد...
(تأثیر برنامهی تمرین هوازی بر سطح هورمون رشد و 17 بتا استرادیول زنان میانسال مبتلا به سرطان سینه)
دلها، با یاد خدا آرام میگیرد...
چندگرم خودداری، بهتر از نیم کیلو جبران!
امروزه در اغلب جوامع پیشرفته استفاده از موسیقیدرمانی به دلایل جذابیت، مقرون به صرف بودن، سهولت استفاده، غیرتهاجمی بودن، قابلیت اجرا توسط همهی افراد و اثرات جانبی اندک به عنوان بخشی از روشهای مکمل درمانی در انواع اختلالات و بیماریها و بالاخص در توانبخشی و نوتوانی ضایعات حسی ـ حرکتی و اختلالات ذهنی مورد استفاده قرار میگیرد و چنانچه با دیگر روشهای درمانی تلفیق و تکمیل شود، یکی از بهترین روشهای مداخله درمانی میباشد.
خشم بخشی از زندگی است. از خاطره، شادی و همدردی چیزی کم ندارد و همهی ما این هیجان را تجربه کردهایم. البته هیچکس خشمگین شدن را برنمیگزیند. خشم واکنشی است که در سیستم عصبی ما کار گذاشته شدهاست...
افسردگی یک اختلال روانی رایج است که مشخصهی آن بروز تغییراتی در خلق، ادراک، اشتها و خواب، و تداوم آن حداقل به مدت 2 هفته است. این بیماری هزینههای اقتصادی، هیجانی و اجتماعی بسیاری برای مبتلایان، خانواده های آنها و اجتماع در پی دارد. سازمان جهانی بهداشت پیش بینی کرده است که تا سال 2020 این اختلال دومین بیماری بزرگ جهان خواهد بود.
چکیده؛ فعالیت ورزشی به عنوان یک مداخله بالقوه برای بهبود ترکیب بدن زنان مبتلا به سرطان پستان شناخته شده است. هدف از پژوهش حاضر بررسی تأثیر هشت هفته تمرین هوازی بر برخی شاخصهای پیکرسنجی و آمادگی قلبی ـ تنفسی زنان مبتلا به سرطان پستان بود.
وقتی شاد بودن، بزرگترین غم ما میشود!